Det er snart Halloween, og det betyder at det er tid til at holde Halloween-fest. Her på desmaaannoncer.dk har vi samlet 3 gode råd som du kan bruge til at holde den fedeste halloweenfest overhovedet.

1 – Sørg for at alle har kostumer

Det første gode råd er at sørge for at alle dine gæste har halloween kostumer. Det er simpelthen bare meget meget sjovere hvis alle gæster er klædt ud til festen.

Man risikerer hurtigt at det bliver lidt fesent hvis det kun er en tredjedel eller halvdelen af festen der har kostume, så sørg for at gør ekstra meget ud af at folk rent faktisk får købt nogle kostumer.

Det kan du gøre på flere måder:

  • For det første skal du, når du inviterer, virkelig understrege at det er en kostumefest, og at du forventer at folk er klædt ud når de kommer (hvis du er virkelig hardcore kan du også simpelthen nægte folk der ikke er klædt ud af komme ind, men det kan godt være svært at gennemføre når de står i døren).
  • Skriv ud til folk både et par uger inden, ugen inden, dagen inden og på selve dagen, at de skal huske deres kostumer. Så har du i hvert fald gjort dit til at de ikke glemmer det.
  • Giv dem et link til hvor de kan købe kostumer hvis de ikke selv kan finde det – så har de i hvert fald ikke nogen undskyldning for ikke at komme udklædt.
    Understreg at det ikke behøver være særlig dyrt (hos KostumeOutlet kan du f.eks. finde kostumer til under 100 kr.) men at det vigtige bare er at de har et eller andet på.

Gør du det skal folk nok få deres kostumer på, og det gør altså bare din halloweenfest en del sjovere.

2 – Køb masser af oppyntning brugt

Hvis du skal pynte hele lejligheden eller festlokalet op (og det skal du gerne hvis det skal være rigtig festligt) kan det hurtigt gå hen og blive sådan en lille smule smådyrt. Medmindre altså at du køber oppyntningen brugt.

Hvis du kigger lidt rundt på siden her, på Den Blå Avis og på Gul og Gratis vil du hurtigt se at der er masser af pynt man kan købe rimelig billigt. Det er måske ikke den flotteste pynt alt sammen, men det er jo netop det der gør det så oplagt til en halloweenfest hvor duen gerne må have lidt pletter og hvor det ikke gør noget at der er cigarethuller i pynten.

3 – Gør en masse ud af maden

Uden mad og drikke duer helten ikke, og hvis du skal have en rigtig fed fest skal du selvfølgelig også sørge for mad. Men ikke hvilken som helst mad, halloween-mad.

Hvis du googler lidt rundt finder du hurtigt masser af nemme opskrifter på klam mad som er perfekt til halloween – snacks der ligner fingre, spaghetti der er blåt osv.

Laver du det får du hurtigt løftet stemningen og hele festen, og det er ikke sværere end at lave almindelig mad.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *