brude lingeri

Det er en af de helt store milepæle i livet at blive gift. Det sætter et punktum for den del af livet, man har levet ”alene” og uden en officiel partner. Det er begyndelsen på resten af livet, som nu skal deles med den helt store kærlighed. Der er mange aspekter i at blive gift og bryllupsnatten er en af dem.

Tal om det

Det er vigtigt inden man bliver gift at tale om sin bryllupsnat. Det er vigtigt at forventningsafstemme inden den indtræffer, så ingen partner bliver skuffede eller overraskede på en negativ måde.

Bryllupsnatten har forskellig betydning alt efter hvilket par, man taler om. Hvis man har at gøre med et par, der har ventet med at have sex til efter ægteskabet, fylder bryllupsnatten en hel del mere end for et par, der har været vant til at gå i seng med hinanden i mange år.

Uanset hvad er det en god idé at tale om, hvilke tanker man gør sig om den nat. Der er nemlig mange forskellige scenarier, der kan gøre sig gældende.

Typer af bryllupsnat

Der er selvfølgelig den bryllupsnat, man ser om på film. Den nat er fyldt med en kærlighed, der synes at være utrættelig. Bruden har flot brude lingeri på og der ligger rosenblade på den store, hjerteformede seng og der er masser af stearinlys. Parret elsker hele natten og alt er fryd og gammen.

Men det er jo ikke altid, at det går sådan. Efter at have festet og fejret og været centrum i en hel dag, kan man jo godt være træt. På sin bryllupsdag er man overstimuleret og får indtryk ind fra højre og venstre hele tiden, meget mere end hvad man er vant til. Man skal forholde sig til taler, sange, dans, mad, gæster, alting. Det er ens store dag, og man ønsker bare at leve den fuldt ud. At leve fuldt ud kræver meget energi og derfor kan man måske mest af alt have lyst til at smide sig i sengen og bare ligge i ske med sin nye partner hele natten og nusse.

Begge scenarier er ganske fine. Det er bare vigtigt, at man som par taler om, hvilke ønsker man gør sig om natten. Det kan nemlig skabe dårlig stemning, hvis den ene part ønsker en nat, der bare har fuld fart på og hvor romantikken ingen ende tager, mens den anden bare gerne vil nusses lidt om fødderne.

Hvis man gå all in

Hvis man drømmer om den klassiske, fantastiske bryllupsnat, skal man også klædes på til det. Få frækt brude lingeri til din bryllupsnat fra Hotshoplingeri. Her finder man frækt brude lingeri til din bryllupsnat, til enhver. Det er bare om at lede og finde det sæt, man helst vil have på, natten efter sit bryllup. Det klassiske brude lingeri er hvidt med en masse blonder, og denne type lingeri findes der meget af på hjemmesiden. Det frække brude lingeri er prikken over i’et på din bryllupsnat.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *