brugte sengeborde

Et sengeborg er virkelig meget praktisk. På det kan du stille eller lægge alle de småting, som du har brug for at have lige ved hånden, når du sidder eller ligger i sengen.

Der findes mange flotte, nye sengeborde på markedet i dag. Men er du på udkig efter et sengebord med noget sjæl og noget patina, så er det i genbrugsbutikkerne, du skal lede.

Det er praktisk med et sengebord

På sengebordet er der lige præcis plads til alle de uundværlige ting, som er rare at have inden for rækkevidde, når du opholder dig i sengen.

Der er plads til bogen, avisen, telefonen, fjernkontrollen, læbepomaden, brillerne, kaffe- eller tekoppen, håndcremen og så videre.

I nogle sengeborde er der også plads til en lille skuffe. Den er også vældig praktisk at have til alle de småting eller vigtige ting, som ikke skal blive væk eller blive støvede.

Har du et sengebord, så behøver alle disse ting ikke at ligge og rode på gulvet ved siden af sengen.

Find et sengebord i den rette stilart

Et sengebord er et ret lille møbel. Men det afholder det ikke fra at have en bestemt stil. Når du skal finde et bord, der passer perfekt ind til dit soveværelse, så bør du skele lidt til, hvordan rummet er indrettet i øvrigt.

Det bør især stå flot til din seng og dit klædeskab. Gør det det, så vil det hele fremstå som en harmonisk helhed.

Du kunne også gå i den stik modsatte retning og finde et par sengeborde, som stikker helt af i forhold til de øvrige møbler. Bare for at give noget kant og et vist særpræg. Det kan blive superflot, hvis du forstår lige at ramme den gode stil, der ligger lige inden, det bliver til kitsch.

Personlige møbler har sjæl

Vælger du at finde et sengebord, som er brugt, så kan du sagtens finde et, som er helt specielt. Og har du brug for to sengeborde, så behøver de to jo heller ikke at være ens. Det er kun en charme mere, at de begge er unikke.

Er sådan en stil lige noget for dig, så burde du tage en tur ud til en god lokal genbrugsbutik, hvor du kan gå rundt i en evighed og søge højt og lavt, indtil du har fundet det helt rigtige.

Det er jo netop her, du finder de helt unikke møbler med noget alder og charme, som du ikke finder i møbelbutikkerne.

Tænk også på de øvrige møbler

Hvis du nu finder et eller to sengeborde, som du bare må eje, og de på ingen måde passer ind sammen med de øvrige møbler i soveværelset, så er der jo også den mulighed, at det er de andre møbler, du skifter ud, så de kommer til at passe til bordene.

Det er jo dejligt fornyende med noget forandring, og der er ingen regler om, hvor mange år man kan have sin seng eller sit klædeskab. Skift ud eller flyt om, så soveværelset kommer til at spille.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *