Har du en helt særlig person, som fortjener lidt ekstra forkælelse? Måske er det din partner, din mor eller en veninde som trænger til lidt opmuntring. Gaver kan fås i mange størrelser og former, men én ting er sikkert. Modtageren vil højest sandsynlig være enormt taknemmelig. Særligt, hvis de ikke forventede den. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal finde på i forhold til gave, så får du her nogle gode råd – også uden, at det koster for meget.  

Find gaven du vil give 

Gaver kan være tricky at finde til nogle personer. Særligt, hvis modtageren aldrig rigtigt ønsker sig noget. Derfor handler det om kreativitet og måske lidt nytænkende. En oplevelsesgave kan for eksempel ofte glæde de fleste. Da det ikke er en materiel gave, men noget de kan glæde sig til og som sætter noget stimuli i gang, er det ofte et rigtigt godt valg. Du kan eksempelvis give modtageren et weekendophold i enten Danmark eller udland.  

Hvis du gerne vil spare penge på dette, så kan det godt betale sig at kigge efter tilbud. Hvis du bruger til tid på at søge efter tilbuddene, kan der altså være en hel del penge at spare.  

Få råd til gaven 

Hvis det er en større gave, som du påtænker at give, eksempelvis en rejse sydpå, så skal der nok lidt flere penge til. Hvis du tænker lidt over om et lån er relevant, så er det en god idé at tænke det grundigt igennem. Det er heldigvis nemt og overskueligt, hurtigt at danne sig et overblik over om der er nogle lånemuligheder som har relevans. Du kan læse mere om lån lige her

Genbrugs-gaven 

En anden måde, hvorpå du kan spare penge på gaver, er ved at købe tingene genbrugt. Det er ikke alle som sætter lige stor pris på det, men det er faktisk smart nok. Hvis du ved, at modtageren elsker tøj fra en bestemt designer mærke, hvorfor så ikke købe det brugt. Bare fordi, at det er genbrug, betyder det ikke altid at tøjet har været brugt, eller har været ret meget i brug. Du kan spare enormt mange penge på denne måde.  

Hvis du ved, at modtageren elsker smykker, så kan du med fordel også tjekke om der nogle som sælger noget antikt. Mange gange handler det ikke om, hvad man giver personen, men rettere tanken bag.  

Inviter vedkommende hjem til middag 

Noget så simpelt som en hjemmelavet middag, kan også gøre en stor forskel. Bare dét, at du laver mad, og gør dig umage, kan glæde mange. Det behøver nemlig ikke være gourmet 5-retters middag på den dyreste restaurant. Du kan komme rigtigt langt med et hjemmelavet måltid. Skal du gøre dig ekstra umage, kan du eventuelt servere en lækker dessert også. Som du selv har lavet naturligvis. 

Du viser rigtigt meget ved, at du har brugt dagen i køkkenet på at lave noget særligt til en, som du holder af.  

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.