begravelse bisættelse

Når et familiemedlem går bort, er der en række ting, man skal forholde sig til og sørge for at få arrangeret. Det kan være svært, når dødsfaldet lige er sket, og de færreste har overskud til selv at ordne det hele. Her har man brug for en bedemand. 

En bedemand hjælper med at kaste lys over, hvad der skal gøres i forbindelse med begravelse eller bisættelse, og hjælper dig igennem hele processen. 

Hjælp og omsorg hele døgnet 

Skal den afdøde begraves eller bisættes på Fyn har du måske brug for en bedemand ringe. Her hjælper den lokale bedemand med alt, hvad der skal gøres af praktiske ting i forbindelse med dødsfaldet og de spørgsmål, der utvivlsomt vil opstå. De fleste mennesker skal heldigvis ikke forholde sig til den slags ret mange gange i sit liv, og vil derfor være ukendt med, hvordan man skal forholde sig. Her kan du regne med al tænkelig støtte og omsorg fra bedemanden.  

Dødsfald sker på alle tider af døgnet, også uden for normal kontortid. En bedemand står derfor til rådighed alle døgnets timer, også i weekender, ferier og på helligdage, og du kan trygt ringe på alle tider af døgnet. 

Bedemanden er ved din side i alle spørgsmål, der melder sig, når nogen går bort. Der skal tages stilling til mange ting, herunder hvorvidt afdøde skal bisættes eller begraves og hvilken type gravsten, der evt. skal være på gravstedet, hvis et sådant ønskes. Det skal også besluttes, hvor og hvordan det efterfølgende mindesamvær skal foregå. Bedemanden er lokalt kendt og kan derfor med erfaring og omsorg tage sig af alle disse indsatsområder i det omfang, det ønskes.  

Du er altså ikke alene i den svære stund, det er, når nogen dør. Bedemanden hjælper dig igennem og sikrer en god og velorganiseret afsked. 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *