stort lingeri

Kvindekroppen kommer i mange forskellige størrelser og former, og der findes lingeri der komplimenterer og bringer det bedste frem i alle størrelser. Alle kvinder i alle størrelser fortjener at føle sig lækre og selvsikre. Det kan det rigtige lingeri hjælpe med.  Det giver et selvtillidsboost når man som kvinde ved, at man ser godt ud. Lingeri kan bæres for andres øjne, men det burde først og fremmest bæres for din egen skyld. Her er nogle tips til, hvordan du kan føle dig mere selvsikker i dit lingeri, uanset din størrelse.

Elsk din størrelse

Der er meget pres fra samfundet om, at man skal se ud på en bestemt måde og have en bestemt størrelse. Lad ikke dette pres ændre på din egen selvfølelse. Ignorer alle hints fra samfundet om, hvordan du skal se ud, og bestem dig for at acceptere din krop som den er i dag. Mange kvinder udsætter at købe lingeri fordi de forestiller sig, at de vil lave ændringer på den, og se “bedre” ud i fremtiden. Det er dumt! Førhen har det været svært for større kvinder at finde et sted man kan købe lingeri i store størrelser online, men ikke længere. Det er mere og mere populært at shoppe online, og du kan finde lingeri i alle størrelser nemt online.

De fleste kvinder har noget de er utilfredse med ved deres krop. Det kommer for rigtig mange kvinder til at fylde rigtig meget, og de fikserer på de ting, de ikke kan lide ved sig selv. Fald ikke i denne fælde, men vælg at hav det godt med dig selv. Det føles meget bedre end at være hård ved sig selv, så hvorfor ikke? Fokuser på de ting, du synes er unikke ved dig selv, og som du kan se skønheden i. Accepter, at ingen er perfekte og begynd at omfavne din uperfekte, perfekte krop. Husk også på, at selvtillid og selvrespekt betyder mere for ens udstråling end ens udseende.

Find din størrelse

Undertøjseksperter anbefaler at tage til en BH-prøvning i en professionel butik, da mange kvinder har svært ved at findes deres rigtige størrelse. Mange kvinder bliver overraskede over deres faktiske BH-størrelse, når de kommer til prøvning med en professionel. I de fleste tilfælde har kvinder gået rundt i BH’er der er for små. Når man finder sin rette størrelse, begynder man at føle sig mere komfortabel og i sit rette feminine element.

Find din stil

Lingeri handler ikke kun om strømpeholdere og lårhøje stockings. Det er en måde at udtrykke din sensuelle side på, hvilket kan betyde noget anderledes for hver kvinde. Prøv dig frem, find ud af hvad du bedst kan lide at have på, og vigtigst af alt, find ud af hvad du synes, komplimenterer din krop på den måde du ønsker det. Enhver kvinde bør have basis-undertøj, som der kan gå med alt til hverdag. Men når du vælger lingeri, så sørg også for, at kig efter noget specielt, du synes passer til din personlighed.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *