billige rejser

Lider du også af den berygtede rejsefeber? Denne sygdom rammer mange danskere hvert eneste år, og derfor drager store dele af den danske befolkning hvert år sydpå for at få ladet soldepoterne op. Hvem vil ikke også gerne afsted på en lækker og afslappende ferie?

Det kan dog sagtens være dyrt at tage af sted på en sådan ferie. Er man en garvet sparehaj, kan man dog sagtens komme afsted på en lækker ferie for få penge. Hvordan finder man så de billigste rejser? Svaret får du i artiklen her!

De billigste rejser er afbudsrejser

Er man på udkig efter en billig rejse, som selv den nærigste du kender, kan sige ja til, er det afbudsrejser man skal gå efter. Har man tålmodigheden til at kunne vente til sidste øjeblik med at bestille en ferie, er der nemlig rigtig mange penge at spare. Det kan sågar lade sig gøre at komme afsted på en all inclusive afbudsrejse hvis blot man tør vente!

Selvom der findes billige rejsedestinationer og tilsvarende flybilletter, er der intet der kan slå en afbudsrejse prismæssigt. Vælger man en afbudsrejse, vil man også i mange tilfælde få råd til at komme afsted på en ferie, som har været dyrere end de rejser, man plejer at tage på. Hold derfor godt udkig efter afbudsrejse-tilbud, og slå til, når den helt rigtige dukker op! Det kunne for eksempel være en afbudsrejse til Madeira, der er tale om.

Spis billigt på rejsen og spar penge

Udover selve rejsen, er en af de helt store pengeslugere på ferien mad. Når man er på ferie, er det madlavning det sidste man har lyst til at bruge sin tid på. Derfor spiser mange ude hver aften på en ferie. Er man afsted i en uge eller 14 dage, vil det altså kunne løbe op og blive meget dyrt! Anvender man derfor dette spareråd, når det kommer til maden på ferien, er der altså mange penge at spare.

For at spare penge, er alt du skal gøre at undgå de klassiske turistfælder. I stedet for at vælge restauranterne på hovedgaden, kan der være mange penge at spare ved at gå ned ad de tilstødende sidegader, og dér vælge en lokal restaurant. Sparer man blot en flad 50’er hver gang der er aftensmad, vil man faktisk have sparet hele 700 kr. på en 14-dages ferie! I det lange løb er der altså mange penge at spare på madområdet.

Shopping på ferien – sådan gør du

Hvad er en god ferie uden en god shopping? Er man glad for at shoppe, er dette virkelig også noget, som kan blive dyrt på en sådan ferie. Er man derfor på udkig efter at spare penge, er dette de rigtige steder at tage et kig på.

Der er nemlig mange penge at spare, hvis man kan begrænse shoppingen en smule. Køber man få, men gode ting, kan man hurtigt få sparet mange penge på ferien. Derudover slipper man også for at skulle bekymre sig om at skulle betale for overvægt på vejen hjem fra ferien. Win-win!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *