Søger: Bedste hængekøjer på stativ

Hej derude.

Den fantastiske sommer og hæderlige sensommer har sat lidt gang i tanker i gang om haven, og hvordan vi som familie bruger den. Derfor er jeg nu på udkig efter en ny hængekøje eller måske to.

Er der nogen som har gode erfaringer med forhandlere? Eller måske kender I nogle specifikke modeller eller er glade for et bestemt mærke?

Symbol på sommer

Jeg har virkelig forelsket mig i tanken om at starte næste sommer med at finde min hængekøje frem og tilbringe så mange afslappende timer i den, som det overhovedet bliver muligt. For kan du komme på noget, der slår hængekøjen som billede på ægte sommerhygge? Den har en uimodståelig ”ligge og slappe af”-charme over sig.

Desværre har jeg også hørt, at det kan være en lidt besværlig og tidskrævende opgave at installere den. Så står træerne lige præcis 10 cm for langt fra hinanden, eller du er kommet til at mangle reb eller værktøj.

Derfor har jeg selv været ved at kigge lidt på en hængekøje med stativ. De skulle være med lette at montere, så man hurtigt kan komme i gang med at slappe af.

Den skal kunne placeres alle vegne

Der er lidt forskellige grunde til, at jeg har kigget nærmere på netop hængekøjer på stativ. For det første kan den placeres både inde og ude, på terrassen eller græsset. For de er ikke afhængige af stærke træer. Det betyder, at har vi først fundet én placering til den i haven, kan vi sagtens tænke i ny indretning af hyggekrogene uden, at det koster hængekøjen livet.

Vælger vi en model med fold- og justerbart stålstativ er den heller ikke tungere, end at vi kan flytte det bløde spot hen i skyggen til eftermiddagsluren.

Den skal kunne holde til noget

Men der findes jo også dem med buede trækonstruktioner – og den er også ret flot. Måske ser den lidt mere robust ud – især også når man tænker på, at det er kingsize-modeller, altså hængekøjer til to personer. Den idé kan jeg rigtig godt lide. Så bliver hængekøjen pludselig et noget mere socialt indslag i haven.

Jeg kan lige forestille mig, hvordan vi kan ligge og tage godnathistorien med børnene om sommeren. Der er luften jo stadig varm nok til at være ude under åben himmel nær sengetid, og skulle vi blive lidt kuldskær kan et blødt tæppe gøre meget ved det.

Et godt alternativ

En tanke, der også trækker mig i retning af en hængekøje på stativ, er i høj grad, at den er lidt anderledes. Så mange ser man altså heller ikke af dem.

Derudover synes jeg, at det er et lidt sjovt og skævt alternativ til de almindelige, klassiske og bestemt pæne loungemøbler aka sofagruppen på terrassen. Den ser man i hvert fald mange steder efterhånden. Min familie og jeg er nok bare lidt mere til de anderledes løsninger.

Nu ved I, hvad jeg har gjort mig af overvejelser. Skal jeg holde mig til de hængekøjer, jeg allerede har set på, eller har I et bedre bud?

Søger: God kontorstol

Jeg søger en god kontorstol. Den skal helst ikke være for dyr, men vigtigt at man sidder godt. Jeg har brugt flere timer på at finde den rette stol, og kigget på mange forskellige sider. Den mest troværdige side jeg indtil videre er faldet over er www.dengodestol.dk De anmelder bl.a. stole og påstår at Håg Capisco er en god stol med god støtte til ryggen. Nogen der kan bekræfte dette?

Stolen jeg er på udkig efter skal være ergonomisk god med mulighed for justerbar lændestøtte, da jeg gennem flere år har døjet med ondt i ryggen. Flere fysioterapeuter har fortalt, at det er vigtigt, at jeg sidder (ergonomisk) pænt, og jeg har et meget siddestillende arbejde. Jeg har prøvet at sidde i en Herman Miller kontorstol og den er jo fantastisk i forhold til den stol, jeg har på mit arbejde nu, men den er noget dyr synes jeg. Efter anbefaling har jeg købt mig en større balanceplade, som jeg står på indimellem. Det har været en stor hjælp for mig.

Er der nogen der har erfaring med en god kontorstol, som de kan anbefale, og gerne en billig kontorstol under 4000 kr.? Det er et stort marked, så jeg har brug for nogle gode råd eller erfaringer. Måske det er en god investering at bruge lidt ekstra på en god stol eller hvad kan folk anbefale?

Min kollega har længe haft smerter i nakken. Han har prøvet nålebehandling og smertestillende medicin, men fik det først bedre da en ergo- eller fysioterapeut fortalte ham, at han havde en dum holdning og arbejdsstilling. Han fik en ny kontorstol (husker ikke navnet) og det gjorde en stor forskel for ham, men jeg sidder ikke så godt i hans stol. Er der andre derude, som har haft samme oplevelser i forhold til at ændre arbejdsstilling, og køb af ny kontorstol? Jeg har set på flere internetsider, der sælger kontorstole, læst at de giver tilfredshedsgaranti, så man nemt kan sende stolen retur, hvis den ikke passer. Kan det virkelig passe? Man kan spare en del penge på at købe på nettet, men jeg gider ikke bøvl, så vil gerne høre erfaringer fra andre med køb af kontorstol på nettet.

Tak på forhånd!

Søger: SEO Hjælp

Hej jeg har brug for en til at hjælpe mig med min hjemmeside og med at få den optimeret ordentligt, jeg har prøvet at kigge på guiden her og jeg forstår det nogenlunde men jeg synes stadig at det virker en smule uoverskueligt så jeg tænker det måske er bedre bare at betale sig fra det hvis det er en mulighed.

Mit budget er ikke så stort, så ved ikke helt hvad jeg kan forvente.

2PS: Jeg har også lavet dette opslag, så man kan evt. komme med et samlet tilbud.

Søger: Hjælp til linkbuilding

Hej jeg søger hjælp til at lave linkbuilding på min hjemmeside, jeg har prøvet at kigge inde på denne guide fra onlinebloggen men jeg synes stadig bare det virker uoverskueligt så derfor tænker jeg at der måske er en her der kan hjælpe mig uden at det kommer til at koste alt for mange penge?

Søger: Linkbuilding

Jeg har en hjemmeside jeg gerne vil have til at ligge #1 på Google. Jeg har optimeret siden, og har også lavet noget linkbuilding selv, men synes det er svært lige at nå den sidste mil og få de helt høje placeringer, lige nu ligger jeg og roder mellem #8 og #17 alt afhængig af hvilket søgeord det er og om Google har en god dag.

Jeg har kigget lidt på Linkbuilding.dk men tænker det er godt at indhente flere tilbud så derfor skriver jeg også her

Søger: Hjælp til at lave hjemmeside

Hej alle

Jeg leder efter en der kan hjælpe mig med at lave min hjemmeside. Jeg synes efterhånden jeg har prøvet mange forskellige ting, og har også fået en ok hjemmeside ud af det, men jeg synes at den lige mangler den sidste før den er sådan helt-helt i orden.

Jeg har fuldt “lav din egen hjemmeside guiden” fra Eos1, så det basale er ligesom på plads, men hvis jeg lige kan få rettet de sidste designfejl kunne det være super.

Hjemmesideadresse gives ved henvendelse.

Søger: Hjælp til opsætning af webhotel

Jeg søger hjælp til at få lavet min hjemmeside, eller i hvert fald få opsat det webhotel jeg har ordentligt.

Jeg har valgt at købe et Unoeuro webhotel (efter at have set på webhotel.dk at det var det bedste webhotel), og nu tænker jeg så at det kunne være meget fint med en prof. til at hjælpe mig med at sætte det op, i hvert fald bare lige til at starte med, så kan jeg nok selv overtage det videre hen.

Jeg ser frem til at høre fra evt. interesserede

Søger: gode råd til indretning af stue

Jeg er lige flyttet hjemmefra til min første helt egen lejlighed her i Nykøbing Falster, hvor jeg var heldig at finde en billig, men god lejlighed hos et firma der hedder Huslejestigning. Ja, navnet studsede jeg godt over, men folkene bag virker meget reelle og som nogle flinke folk.

Min udfording er at jeg ikke er den bedste til indretning af bolig. Jeg har snart købt mig fattig i magasinet BoligLiv, men det er svært at udføre de flotte indretninger i virkeligheden synes jeg.

Derfor søger jeg en dygtig person, der kan hjælpe mig med at indrette lejligheden, så den kommer til at ligne noget fra boligbladet.

Jeg er meget til det man kalder for New Nordic stilen, hvor man kombinerer skandinavisk enkelthed med ting fra naturen. Men det ved du selvfølgelig alt om. I julegave fik jeg et lækkert lammeskind fra butikken RumRum, og det skal der i hvert fald være plads til.

Jeg håber at nogen kan hjælpe mig.

Søger: job indenfor salg eller virksomhedsledelse

Jeg har tidligere stået i spidsen for en stor dansk virksomhed, der desværre blev ramt af finanskrisen og jeg har i det sidste år, måtte optage lån for at have til dagen og vejen. Dette er naturligvis ikke holdbart i længden, og jeg søger derfor nu et job indenfor enten salg eller virksomhedsledelse.

Jeg har 25 års erfaring på jobmarkedet og du kan i øvrigt læse mit CV på LinkedIn.

Søger: Håndværker til udbedring af småting på bolig

I forbindelse med salg af bolig har tilstandsrapport afsløret et par problemer der skal udbedres på bolig.

Der er tale om: Læs mere