skovalg

Jeg kan hjælpe dig med at finde de rigtige damesko. Jeg er uddannet i en skobutik, og har på den måde de rette kvalifikationer til at hjælpe dig med at finde de rigtige sko. Herunder kan du se nogle af de god råd jeg kan tilbyde, når jeg hjælper dig med at finde de perfekte sko.

Jeg hjælper dig med at finde den rette pasform

Når du skal finde den rette sko, er det vigtigt du finder en sko med en god pasform. Jeg kan hjælpe dig med at finde en sko der har den helt rette pasform. Det er derfor vigtigt at vi finder de rette størrelse sko til dig, da for små, kan give blærer og / eller sort tånegle. Hvis de er for store, får du aldrig det rigtige greb.

Husk at tage sokker med, når du skal købe sko

Når jeg køber sko med klienter, anbefaler jeg dem altid at tage deres egen sokker med. Det er der flere gode grunde til. På den måde kan du nemlig se hvordan skoene føles på dine fødder, og samtidig beskytter dine fødder mod bakterier, som måske er blevet efterladt i skoen, hvis en anden prøvede det før dig. Jeg anbefaler, at du medbringer den samme type sokker, du typisk vil bære med skoen, for at sikre, at de passer korrekt.

Gå rundt i butikken for at teste skoen

Jeg anbefaler altid, at du går rundt i butikken, og prøver dine nye sko før du køber dem. Det er en god ide, ikke kun at gå et par skridt, men derimod gå fra den ene af butikken til den anden, for at sikre at skoene sidder ok. Hvis du føler at skoene klemmer, eller de glider for meget rundt, passer skoene ikke til din fod.

Undersøg kvaliteten af skoene, før du køber dem

Det er meget vigtigt at du undersøger kvaliteten af skoene før du køber dem, Du skal således kontrollere de materialer, som skoen er lavet af, herunder den øverste del af skoen, kaldet overdelen, sammen med sålen, indersålen, skanken og eventuelle designs og snørebånd. Vær opmærksom på om sømmene føles solid og alle materialer føler sig holdbare. Jeg anbefaler at man køber sko hos Pashion.dk, da du er her, er sikker på at finde damesko af højeste kvalitet.

Du skal ikke være bange for at købe sko online

Det kan ofte være en god ide at købe sko online, men jeg fortæller mine kunder, at der et par ting de skal være opmærksom på. Når du køber sko online, skal du således være helt sikker på, at de skonumre du køber, rent faktisk passer på dine fødder. I den sammenhæng er det naturligvis vigtigt at være opmærksom på, at hvis du f.eks. køber sko i USA, måler de ikke i centimeter som i Danmark. Men når du kender din helt korrekte skostørrelse, kan der være mange penge at spare når du handler online. Og hvis du ikke er tilfreds med de sko du har købt online, kan du altid sende dem retur.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *