Mangler du et stort og rummeligt festivaltelt til næsten ingen penge. Så er du kommet til det rigtige sted, jeg har mit store festivaltelt til salg, da jeg ikke længere har brug for det. Det er blevet brugt i mange år, men da jeg nu skal være far, kommer det ikke til at blive brugt mere. Teltet har en nypris på over 10.000 kr, og kan blive brugt til alle typer af festivaler. Mig og mine venner kunne sagtens være 7-10 stykker i teltet plus øl og andet spiritus. Teltet er et såkaldt tipi telt, som originalt stammer fra indianer tiden, men er nu lavet i en moderne version, som er meget nem at slå op.

Dette tipi telt er i rigtig god stand, og man kan næsten ikke se at det er blevet brugt, jeg fortæller lidt i denne annonce omkring hvad teltet har været brugt til, men hvis du mangler mere information, skal du være velkommen til at kontakte mig.

Byd gerne!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *