Jeg tilbyder: stort rummeligt festivaltelt

Mangler du et stort og rummeligt festivaltelt til næsten ingen penge. Så er du kommet til det rigtige sted, jeg har mit store festivaltelt til salg, da jeg ikke længere har brug for det. Det er blevet brugt i mange år, men da jeg nu skal være far, kommer det ikke til at blive brugt mere. Teltet har en nypris på over 10.000 kr, og kan blive brugt til alle typer af festivaler. Mig og mine venner kunne sagtens være 7-10 stykker i teltet plus øl og andet spiritus. Teltet er et såkaldt tipi telt, som originalt stammer fra indianer tiden, men er nu lavet i en moderne version, som er meget nem at slå op.

Dette tipi telt er i rigtig god stand, og man kan næsten ikke se at det er blevet brugt, jeg fortæller lidt i denne annonce omkring hvad teltet har været brugt til, men hvis du mangler mere information, skal du være velkommen til at kontakte mig.

Byd gerne!

Tilbyder: Dødsboer købes / ryddes

Dødsboer, flytteboer, restboer mm købes / ryddes
opkøb af design
står du med et hus du ikke kan overskue at tømme, så giv os et ring.
Vi køre i hele landet og tilbyder hurtig og effektiv rydning
Kontakt på tlf : 53632468

Tilbyder: Låsesmedeservice

Er nøglen væk, låsen slidt, eller hoveddørsnøglen knækket? Der kan være mange forskellige årsager til, din nuværende lås ikke længere kan bruges. Hos Norh Låseservice tilbyder vi udskiftning af låse, både de meget populære mærker og serier, såvel som speciallåse.

Vi tilbyder også udskiftning af højsikkerheds-låse, hvor låsecylinderen kommer med sidestifter. Dette er en meget specialiseret opgave, og vi er blandt de få låsesmede på verdensplan, der kan tilbyde den ydelse.

Vores låsesmede guider dig igennem hele udskiftningsprocessen, så du er tryg ved din nye installation, og forstår fordele og ulemper ved dit låsesystem. Norh Låseservice har erfaring med mange forskellige låseystemer, fra de moderne Serie 1200-låse, til de ældre Serie 500 og Serie 600. Vi anbefaler som regel kun udskiftning i tilfælde, hvor sikkerhedsniveauet er så højt på låsen, at den vil være dyrere at dirke op, end blot skifte ud.

Godt tip: Mange låsesmede vil anbefale, når det gælder låsen på din postkasse, at en Serie 500 eller Serie 600 lås er alt du behøver. Hos Norh Låseservice fraråder vi på det kraftigste denne praksis, da hacking og digitalt datatyveri er en voksende branche. Din postkasse er i dag lige så vigtig som dit NemId; vi anbefaler derfor du passer godt på den.

Norh Låseservice kan kontaktes på telefon: 52627808
Eller besøg vores hjemmeside på: http://laaseservice.norh.eu

Tilbyder: Opsætning af Cloudflare

Jeg Tilbyder dig hjælp med opsætning af hjemmeside

1. Forøge hastighed med Cloudflare
2. Minimere hacker angreb
2. E-mail i Indbaken med tillid med DKIM and SPF

In English

Cloudflare Help

1. Speed op your web site
2. Config security
3. Trusted e-mail with DKIM and SPF

Pris starter ved Kr. 125 inklusive moms pr. opsætning
CVR DK37148512

Kontakt

E-mail mail@tekmig.dk

Tilbyder: Guides til Paris

Skal du til Paris kan jeg tilbyde dig charmerende og typisk franske hoteller i centrum af Paris. Du kan ligeledes få skræddersyet din rejse efter netop dine behov og ønsker og du kan få anbefalinger af skønne restauranter i Paris. Du får en unik oplevelse i Paris og den mest personlige service.

Læs mere på min hjemmeside: http://pariseksperten.dk

Tilbyder: Rottweiler hvalpe søger et kærligt hjem

Rottweiler hvalpe søger et kærligt hjem. Vi har 1 kvinde og 1 mandlig.
Hvalpene er chipmærkede, og pas medfølger.
De har alle de krævede vacciner efter deres alder, de er klar til at komme hjem til en ny og kærlig familie.
Hundene er allergivenlige, og er vant til børn og andre hunde i deres nuværende hjem.
De er utrolige sociale, kærlige, legesyge og de lærer hurtigt.
Startpakke medfølger som gave.

Tilbyder: Nøgenregøring, have- og handyman

Nøgen handyman, havearbejde og rengøring tilbydes. (Primært på Sjælland)
Kontakt mig gerne for mere info og hør hvad jeg kan gøre for dig.
Tak fordi du kiggede forbi.
Læs mere om mig her: https://www.facebook.com/fraekservice/?ref=aymt_homepage_panel
og her:
http://www.bricksite.com/flirten

Tilbyder: Låseservice i København

Hvis du bor i København, og kommer til at låse dig selv ude, så tilbyder jeg mine tjenester som låsesmed. Jeg adskiller mig fra de andre ved at cykle, og derfor kalder jeg mig også for den cyklende låsesmed.

Det betyder at du med grøn samvittighed kan ringe til mig, og du behøver ikke vente på at jeg finder en parkeringsplads, eller holder i kø fordi det er umuligt at komme rundt i centrum i bil.

Du finder alle informationer på min hjemmeside http://www.dencyklendelaasesmed.dk

Tilbyder: Brugt Virtual reality udstyr

Efter ca. en måneds brug af mit Homido VR headset, har jeg besluttet mig for at sælge det, da jeg ikke får det brugt det tilstrækkeligt længere.

Homidos VR briller består af 2 stropper til at tage om hovedet, både den almindelige strop til at tage rundt om hovedet, men også en der sidder foran på brillen og rammer bagerste strop for at gøre oplevelsen bedre. Du kan læse mere om brillerne på følgende link: http://www.vrguide.dk/vr-briller/homido/

Nyprisen for VR brillerne ligger på 600 kr., men sælges nu for 300 kr. Headsettet er i fin stand, og der medfølger endvidere kvittering for købet. Brillerne er ca. 1 måned gamle.

Tilbyder: Lækker bagemaskine

Da jeg er begyndt på en ny kur hvor jeg ikke spiser brød længere sælger jeg min gode bagemaskine, en Kenwood BM900.

Det er en rigtig fin maskine der har vundet flere bagemaskine test, så jeg er sikker på at du også kommer til at blive glad for den – det har jeg i hvert fald selv været.

Den kan aftentes i Slagelse eller sendes, men tror måske det er lidt dyrt at sende den.

Pris? Bare kom med et bud