3 måneder siden |  0 comments  |  Artikler

Igennem de sidste mange år, er køkkenet i stigende grad blevet husets omdrejningspunkt. Det er ikke længere bare et sted vi laver og opbevarer mad, det er en del af vores spisestue og stue.

Køkkenet er blevet en del af indretningen og en del af hjemmet, der skal vises frem på samme niveau som stuen. Samtalekøkkenet og det åbne køkken er efterhånden en fast del af de mere moderne huse, så, hvordan sørger du for at dit køkken bliver ligeså skønt som resten af dit hjem?

De små ting gør forskellen


Når dit køkken bliver en del af stuen og hjemmet er det pludselig et sted, der bliver inddraget i hverdagen på en hel anden måde. Ikke alene bliver der større trafik derude, det er også pludselig en del af rummet, der udgør samlingspunktet for familie og gæster.

Så hvis du går op i indretning og interiør, skal køkkenet selvfølgelig spille på samme måde som resten af hjemmet.

Det kan du starte ud med at sørge for, ved at begynde med de helt små ting, som ophæng, lamper og planter.

Med rene linjer og små, røde tråde, der binder stuen og køkkenet sammen kan du skabe en følelse af flow fra stue over spiseplads til køkken.

De store ting fuldender stilen


Skal stilen køres helt ud og køkkenet spille for fulde gardiner, så må der de helt rigtige hvidevarer til.

Køleskabe, opvaskemaskiner, ovne, mikroovne og frysere skal sidde lige i skabet – i nogen tilfælde helt bogstaveligt.

Er du ikke til de synlige hvidevarer er der i dag en lang række forskellige løsninger for dig. Det betyder, at du kan få opvaskeren, fryseren og køleskabet gemt bag låger, der ligner de andre låger i rummet. På den måde slipper du for forskellige overflader og holder udtrykket enkelt og rent.

Er du omvendt til at vise dine hvidevarer frem, som en del af indretningen, er der rigtig mange både smukke og funktionelle sager at få.

Vælger du den sidste løsning, skal stilen selvfølgelig være gennemgående i hele hjemmet, så derfor skal alle hvidevarer matche – også dem udenfor køkkenet.

Den røde tråd


Om der er tale om tørretumbler, opvasker eller køleskab, er det muligt at skabe en rød tråd. Det betyder ikke nødvendigvis, at de skal have det samme mærke. Du kan også vælge at kigge på looket og sørge for at skabe din stil ud fra det.

Rigtig mange er glade for den amerikanske stil, som diners og vaskehaller. Er du en af dem, så kan du ved hjælp af dine hvidevarer skabe den stemning i dit hjem.

Med de store kombinerede fryse- og køleskabe med dobbeltlåger og ismaskine i lågen, er der virkelig lagt op til amerikanske milkshakes og burgers ved baren i køkkenet.

Den samme stil kan du skabe i dit bryggers eller vaskehus, ved at vælge maskiner, der minder om dem, de bruger i de amerikanske vaskehaller og møntvaskerier. På den måde kan du skabe en rød tråd i hjemmet gennem dine hvidevarer.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan indretter du dit hjem med stil

11 måneder siden

Langt de fleste af os danskere går op i at tingene ser godt ud. Det gælder både vores generelle udseende, vores tøj, vores børn, vores bil og i særdeleshed vores hjem. Faktisk er dansk indretningsstil, eller måske nærmere skandinavisk, kendt og beund...

Read more
Sådan finder du de billigste flybilletter til New York

1 år siden

Går du og drømmer om en rejse til New York? Det er der mange mennesker der gør, som aldrig får gjort noget ved det, fordi det kan være dyrt at rejse til den populære storby. For mange mennesker forbliver det altså en drøm, og det er en skam. Hvis man...

Read more
Køb din næste madras brugt

1 år siden

Hvis du er på jagt efter en god madras, er det oplagt at se, om du ikke kan finde en brugt. Det kan være med til at gøre, at du kan spare mange penge på madrassen. Det er en rigtig god mulighed for dig for at bruge pengene på noget andet. Når du køb...

Read more