man kan se storbyen new york henover vandet

1 år siden |  0 comments  |  Artikler

Går du og drømmer om en rejse til New York? Det er der mange mennesker der gør, som aldrig får gjort noget ved det, fordi det kan være dyrt at rejse til den populære storby. For mange mennesker forbliver det altså en drøm, og det er en skam. Hvis man bruger lidt tid på det, kan man være heldig at finde billige flybilletter til New York og dermed gøre drømmen til virkelighed.

Men hvordan finder man så de billigste flybilletter til den populære storby? Læs med her og få nogle helt konkrete tips til hvordan du kan finde frem til billige billetter, der kan gøre drømmen til virkelighed. Læs med og tag snart på drømmerejsen til New York.

Søg på nettet


Det første råd handler om at bruge tid på at søge på nettet. Der findes mange rejseselskaber, som alle har deres egne hjemmesider og søgefunktioner. Det kan være svært at finde rundt i hvad en bestemt flyrejse koster hos de forskellige flyselskaber. Hvis du ved hvornår du cirka ønsker at rejse, kan du ende med at bruge lang tid på at søge på hver enkelt flyselskabs hjemmeside. Det kan heldigvis gøres meget nemmere.

Der findes forskellige søgemaskiner på nettet, som sammenligner priser fra forskellige flyselskaber. På den måde får du nemt og hurtigt et overblik over de forskellige tilbud fra de forskellige flyselskaber. På mange af søgemaskinerne kan man sammenligne ud fra forskellige parametre. Man kan f.eks. sammenligne i forhold til den billigste pris eller den korteste rute.

Hold øje med tilbudsperioderne


Priser på flybilletter ændrer sig meget, og kan faktisk ændre sig fra dag til dag. Hvis du vil have de billigste billetter, kræver det derfor at du holder lidt øje med prisudviklingen. Undersøgelser har vist at der er bestemte tider på året, hvor billetterne typisk er billigere. Her handler det først og fremmest om at rejse uden for højsæsonerne, hvis man gerne vil have de billigste billetter.

Hvis du vil holde øje med priserne over en bestemt periode på en nem og enkelt måde, kan du med fordel benytte en prisagent på en af søgemaskinerne. Prisagenten på rejsesøgemaskinen vil således gøre alt der hårde arbejde for dig og holde øje med ændringer i priserne. Du får som regel en daglig mail med aktuelle priser.

Vær ude i god tid


De to ovenstående råd, har måske allerede pointeret det, men for at gøre det helt klart – det er vigtigt at være ude i god tid, hvis man vil have fat i de virkelig billige flybilletter. Det kan aldrig betale sig at vente med at købe billetterne til sidste øjeblik.

Flybilletter findes altid i forskellige prisklasser, og flyselskaberne sælger altid de billigste først. Som en hovedregel skal du gå efter at bestille billetterne minimum 4-5 uger inden afrejse. Du får mulighed for at spare flere penge, jo før ude du er. Husk at priserne ofte stiger markant i den sidste måned før afrejsedatoen, fordi efterspørgslen stiger. Sørg derfor for at være i god tid.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan indretter du dit hjem med stil

11 måneder siden

Langt de fleste af os danskere går op i at tingene ser godt ud. Det gælder både vores generelle udseende, vores tøj, vores børn, vores bil og i særdeleshed vores hjem. Faktisk er dansk indretningsstil, eller måske nærmere skandinavisk, kendt og beund...

Read more
Køb din næste madras brugt

1 år siden

Hvis du er på jagt efter en god madras, er det oplagt at se, om du ikke kan finde en brugt. Det kan være med til at gøre, at du kan spare mange penge på madrassen. Det er en rigtig god mulighed for dig for at bruge pengene på noget andet. Når du køb...

Read more
Skal julegaven købes brugt – så læs disse 4 tips

1 år siden

Du kan hurtigt komme til at bruge mange penge på julegaver. Generelt kan julen være en dyr tid, og julegaver udgør en stor del af budgettet. Når man skal give en gave til en person, man virkelig holder af, så er det ikke altid, at beløbet er det vigt...

Read more