flot-hjem

11 måneder siden |  0 comments  |  Artikler

Langt de fleste af os danskere går op i at tingene ser godt ud. Det gælder både vores generelle udseende, vores tøj, vores børn, vores bil og i særdeleshed vores hjem. Faktisk er dansk indretningsstil, eller måske nærmere skandinavisk, kendt og beundret over store dele af den vestlige verden. Dog er det ikke alle danskere, hvor det lige naturligt til at have sans for indretning. Heldigvis er der en række gode råd, som du kan støtte dig op ad.

Først og fremmest skal du være klar over, at god stil ikke kan kopieres. Det nytter ikke noget, at se noget i et boligmagasin eller hos en nabo og så tro du kan overføre det direkte til dit hjem. Al indretning skal nemlig passe til selve hjemmet, til de forskellige små hjørner, rummets størrelse, lysindfaldet, familiens behov osv. I virkeligheden handler det om at søge inspiration, og så derefter indpasse det til din eller jeres personlige stil. Vær ikke bange for at mikse og matche, kun fantasien sætter grænser.

Must-have møbler


Der er en række af møbler, som er et must-have i et hvert hjem, det er en den slags møbler der skaber looket, og som derfor kræver grundige overvejelser. Det er typisk større møbler som sofa, spisebord, stole og sofabord der hører ind under den kategori. Som et alternativ eller supplement til en sofa, kan du også vælge en såkaldt daybed, som er enormt populære lige nu. Vælg med fordel møbler af en god kvalitet og i et klassisk og tidløst design, på den måde holder de sig pæne og moderne år efter år. Hvis du gerne vil bo tendens baseret med tidens hotteste farver, så sats i stedet på nips ting, puder, tæpper og den slags. Det er både lettere og billigere at skifte ud løbende.

Her kan man købe skønne interiør fund


Interiør, pynt, møbler osv. kan som med så meget andet købes på i boligbutikker og online på diverse webshops. Et af de mærker der for tiden hitter rigtig meget er Hübsch Interiør. Her finder du smukke vitrine skabe, fashionable daybeds, store spiseborde, flotte kommoder, smarte stole og meget meget mere.

Hvis du på forhånd ved præcis hvad du går efter, så kan det være en stor fordel at shoppe på nettet. For det første er prisen nemlig ofte skarpere her, da online konkurrencen er så stor og synlig for forbrugeren. For det andet er udvalget på nettet tit større og mere overskuelig. Og sidst men ikke mindst, så kan du handle på alle tider af døgnet. Webshops har nemlig åbent døgnets 24 timer, så du kan shoppe lige når det passer dig og endda i fred og ro hjemme foran din egen computer. Mange tilbyder faktisk også gratis eller billig levering, så du ikke selv skal bøvle med at proppe store møbler ind i bilens begrænsede bagagerum. Alt i alt både tids- og pengebesparende.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan finder du de billigste flybilletter til New York

1 år siden

Går du og drømmer om en rejse til New York? Det er der mange mennesker der gør, som aldrig får gjort noget ved det, fordi det kan være dyrt at rejse til den populære storby. For mange mennesker forbliver det altså en drøm, og det er en skam. Hvis man...

Read more
Køb din næste madras brugt

1 år siden

Hvis du er på jagt efter en god madras, er det oplagt at se, om du ikke kan finde en brugt. Det kan være med til at gøre, at du kan spare mange penge på madrassen. Det er en rigtig god mulighed for dig for at bruge pengene på noget andet. Når du køb...

Read more
Skal julegaven købes brugt – så læs disse 4 tips

1 år siden

Du kan hurtigt komme til at bruge mange penge på julegaver. Generelt kan julen være en dyr tid, og julegaver udgør en stor del af budgettet. Når man skal give en gave til en person, man virkelig holder af, så er det ikke altid, at beløbet er det vigt...

Read more