Ønsker du at beskytte dit brand fra udefrakommende og undgå at havne i retten fordi nogle har kopieret dit design? Uheldet sker desværre for mange, og ofte bunder det alene i, at de ikke har haft styr på deres IT-sikkerhed. Læs med, og tag dine forholdsregler allerede nu. 

Mange ved det ikke, men hver gang du åbner din arbejdscomputer, mobil eller hvilket som helst andet device og tilgår nettet, ligger dit privatliv til fuldt skue for offentligheden. Skræmmende ikke? Dette skyldes din IP-adresse, som derved truer dit brand. MinIP kan hjælp dig med at finde en solid og sikker IP-adresse, du ikke går fejl på nettet af.  

Din Ip-adresse er din identitet 

Din IP-adresse bruges i sammenhænge hvor man ønsker at identificere hvilken computer, mobil eller tablet du anvender til at komme på internettet. Oftest er det din internetudbyder som holder øje med dette, for at sikre at du ikke optræder på uheldige hjemmesider eller overtræder eventuelle lovregler.  

Desværre bliver ens IP-adresse også misbrugt af reklamebureauer for at udføre en mere målrettet markedsføring, og af hackere for at få adgang til personline dataoplysninger. Det skyldes, at man nemt ved hjælp af ens IP-adresse kan finde frem til hvor du befinder dig geografisk, og hvilke hjemmesider du på det seneste har besøgt. Det er denne type oplysninger, som kan skade både dig og dit brand. 

Skjul din identitet og undgå overvågning  

For at undgå at føle dig overvåget når du bevæger dig online, kan det være en klar fordel at skjule din IP-adresse. Hermed undgår du at folk udefra får adgang til din browser og søgehistorik og derved skaber adgang til private informationer. Der findes i dag mange måder hvorpå man kan skjule sin IP-adresse. I de fleste browsere er der indbygget en privat browserhistorik, som ikke efterlader spor efter du har besøgt en hjemmeside.  

Dine medarbejder og internetudbydere vil dog stadig kunne følge med i din færden på internettet, hvis du bruger arbejdsnetværk eller arbejdscomputer. Ønsker du derfor at holde din IP-adresse fuldstændig hemmelig, kan du skjule den ved hjælp af programmet VPN. Med VPN er der ingen der vil kunne spore og overvåge dig på nettet. Ved at oprette forbindelse til denne server, skjules din identitet i stedet bag dennes IP-adresse, og gør det således næsten umuligt at finde frem til dig. Hvis ikke du sørger for at din e-mail, bankoplysninger og andre følsomme oplysninger bliver beskyttet, kan du risikere at disse havner i de forkertes hænder, og bliver brugt imod dig.  

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *