3 måneder siden |  0 comments  |  Artikler

Det er aldrig en skam at prøve noget nyt i soveværelset. Uanset om du er i et forhold eller single. Det er ikke skamfuldt at onanere, alle gør det. Og det er heller skamfuldt at være en smule kinky i soveværelset med din faste partner.

Spice parforholdet op med latextøj


Måske har du hørt om latextøj, som bruges i soveværelset. Det er virkelig noget, som kan spice sexlivet op. Latextøj kan næsten bringe sexlysten frem i enhver, og tøjet kan både bruges af mænd og kvinder.
Der findes mange varianter og forskellige sager på markedet, og du kan helt sikkert finde noget, som passer til jer og jeres lyster. Der findes endda også sexet latexundertøj, som kan beskytte mod kønssygdomme som herpes.

Oplevelsen af latex på kroppen kan være ophidsende og giver en øget følsomhed på kroppen.
Det kan du læse mere om her.

Få nydelse med en falsk vagina


Selvom at man er single, så betyder det ikke, at man ikke kan have det sjovt med sig selv i soveværelset, tværtimod. Der er faktisk mange mænd, som vælger at onanere med en falsk vagina.
En falsk vagina kan give dig følelsen af at være sammen med en fra det kvindelige køn. Den er bl.a. designet til at ligne en vagina på en prik. Den er ikke forfærdelig stor og kan nemt transporteres rundt i tasken eller bare ligge trygt i natskuffen. Så kan du få tilfredsstillet dine lyster med noget, som minder om en rigtig kvindes vagina.

Nu skal det ikke lyde som, at en falsk vagina kun er til singlemændene derude. Mænd i parforhold kan også sagtens bruge en falsk vagina. Brug den når lysterne skal tilfredsstilles og partneren ikke er hjemme. Det er faktisk bevist at mænd med en falsk vagina, har mindre chance for at være sin partner utro. Sikke en fordel!
Du kan lære mere om falske vaginaer på lovebuddy.dk

Nydelse her og nu – med i lommen


Som ordet indikerer, så er en pocketpussy en falsk vagina, som kan opbevares i lommen. Så kan du tilfredsstille dine lyster på arbejdet, i hjemmet eller et helt tredje sted. Så har du muligheden for at onanere op til flere gange om dagen.

Der findes forskellige modeller af de såkaldte pocketpussies. Nogle er så små, at de kan gemmes væk i en ankelsok samtidig med, at du kan få følelsen af at være omsluttet af en vagina.
Men hvis du søger den fulde fornemmelse af at være sammen med en af det kvindelige køn, så kan man også få modeller med så realistiske skamlæber, at de føles ægte.
Du kan læse mere om pocketpussies her og få gode råd til, når du skal finde den bedste for dig.

Husk at det ikke er en skam af spice sexlivet op, selvom man er single og ledig på markedet. Måske søger du slet ikke en fast partner. Så er det dejligt at vi lever i en tid, hvor det er muligt at nyde sig selv på spændende og alternative måder.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan indretter du dit hjem med stil

11 måneder siden

Langt de fleste af os danskere går op i at tingene ser godt ud. Det gælder både vores generelle udseende, vores tøj, vores børn, vores bil og i særdeleshed vores hjem. Faktisk er dansk indretningsstil, eller måske nærmere skandinavisk, kendt og beund...

Read more
Sådan finder du de billigste flybilletter til New York

1 år siden

Går du og drømmer om en rejse til New York? Det er der mange mennesker der gør, som aldrig får gjort noget ved det, fordi det kan være dyrt at rejse til den populære storby. For mange mennesker forbliver det altså en drøm, og det er en skam. Hvis man...

Read more
Køb din næste madras brugt

1 år siden

Hvis du er på jagt efter en god madras, er det oplagt at se, om du ikke kan finde en brugt. Det kan være med til at gøre, at du kan spare mange penge på madrassen. Det er en rigtig god mulighed for dig for at bruge pengene på noget andet. Når du køb...

Read more