Det har siden tidernes morgen været populært for kvinder at gøre noget ud af deres udseende og forsøge at fremhæve de gode ting og skjule de steder på kroppen som man ikke er helt tilfreds med. Før i tiden så man dette i form af meget stramme korsetter, der næsten udelukkede muligheden for at trække vejret mens man fremviste den smukkeste slanke talje. I dag er det blevet en del nemmere, da shapewear er blevet en populær beklædningsgenstand for kvinder i alle aldre og uanset om man har timeglas eller æbleform og uanset størrelse.

Hvis ikke man har prøvet denne type undertøj før er det vigtigt at man sætter sig lidt ind i tøjets funktioner, således at man kan få en god førstegangsoplevelse ved at have købt det rigtige, der passer perfekt til ens krop. Som med alle andre produkter er der også i shapewear forskel på kvaliteten, derfor er første råd at man finder noget, der er vævet ordentlig, hvilket vil sige både horisontalt, vertikalt og diagonalt, således at ens shapewear ikke bliver slapt og ubrugeligt efter noget tid. Derudover bør man også finde noget, der ikke har syninger, således at disse ikke gnaver.

Når man køber shapewear fra nyt

Da der findes mange forskellige former for shapewear, der hver især har fokus på forskellige steder på kvindekroppen, er det vigtigt at man finder dén form for shapewear som kan støtte og hjælpe de steder man selv anser som ’problemområder’. Der er ingen skam i at bruge denne type undertøj, da mange kvinder gør det for at tøjet simpelthen bare sidder bedre på kroppen, eller for at skjule eller nedtone godt polstrede lår, baller eller maveskind, enten mens man træner dette op eller hvis man blot skal være fin i en fart. Er man i tvivl om, hvor på kroppen denne form for beklædning kan hjælpe så se de mange typer af shapewear her, for at få inspiration og lære mere om, hvad det rette opstrammende undertøj kan gøre for dig og din krop. Denne form for hjælp kan bruges til hverdag eller fest, afhængigt af ens behov.

Værd at vide, hvis man køber shapewear brugt

Har man set andre bruge dette opstrammende undertøj, kan man hurtigt få sat nysgerrigheden i højeste beredskab, og ønske at prøve det selv. Shapewear af god kvalitet kan virke dyrt, hvis det er første gang man skal give sig i kast med dette fantastiske hjælpemiddel, derfor vælger mange kvinder at købe deres første sæt brugt. Den mest populære model er en såkaldt ’high waister’, der støtter former både lår, baller, mave og fremhæver taljen. Da dette er en meget populær model skal man dog være opmærksom på kvaliteten og hvor meget denne er brugt og tænke over at lige denne shapewear trusse nok ikke skal købes brugt, da det som med andet genbrugstøj ikke er trusser man ønsker brugt af hygiejnemæssige grunde. Dog kan man med fordel vælge at købe mange andre former af denne type undertøj brugt, så længe kvaliteten og vævningen er i orden.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *