Har du overvejet om du skal investere din opsparing i apple aktier? Så kan du med fordel læse vores indlæg her, hvor vi tager dig godt rundt om virksomheden, så du har et endnu bedre grundlag at træffe din beslutning ud fra.

Apple er en af verdens største virksomheder og det er nok også den forretning som har det produkt som allerflest bruger dagligt rundt i hele verden. Det er blandt andet dem som har opfundet iPhone, det er også det produkt som vi kender virksomheden for, men det er også dem som har lavet MacBook og faktisk også en masse andre produkter, som dog ikke er blevet lige så populære som IPhone.

Det er en virksomhed som i dag har over 154.000 medarbejder og som omsatte for 95 milliarder i 2021, så det er altså en af de helt store virksomheder, derfor er det også et godt valg hvis du har en langsigtet strategi. Hvad mener jeg så med det? Jo jeg mener at hvis du er typen der gerne vil investere nogle penge nu, og så hæve profitten når du skal på pension eller måske bare om 10 år, så er det en rigtig god aktie at vælge.

Den stiger nemlig lidt men stødt hver år og derfor vil du også kunne hive et godt overskud ud efter nogle år. Det er dog vigtigt at nævne at ingenting er sikkert når det kommer til aktier, men risikoen for at Apple går konkurs vil jeg sige er lig med nul. Derfor mener jeg også det er et af de mest sikre steder du kan placere din opsparing og stadig få et overskud ud af det.

Har du brug for mere viden om diverse aktier eller kryptovaluta? Så kan du med fordel besøge aktierdk.dk hvor du kan læse meget mere om forskellige aktier men også få deres anbefaling til den bedste handelsplatform 2023.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *