Jeg er lige flyttet hjemmefra til min første helt egen lejlighed her i Nykøbing Falster, hvor jeg var heldig at finde en billig, men god lejlighed hos et firma der hedder Huslejestigning. Ja, navnet studsede jeg godt over, men folkene bag virker meget reelle og som nogle flinke folk.

Min udfording er at jeg ikke er den bedste til indretning af bolig. Jeg har snart købt mig fattig i magasinet BoligLiv, men det er svært at udføre de flotte indretninger i virkeligheden synes jeg.

Derfor søger jeg en dygtig person, der kan hjælpe mig med at indrette lejligheden, så den kommer til at ligne noget fra boligbladet.

Jeg er meget til det man kalder for New Nordic stilen, hvor man kombinerer skandinavisk enkelthed med ting fra naturen. Men det ved du selvfølgelig alt om. I julegave fik jeg et lækkert lammeskind fra butikken RumRum, og det skal der i hvert fald være plads til.

Jeg håber at nogen kan hjælpe mig.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *