Da jeg står foran en flytning fra et stort hus til en lille lejlighed, skal jeg have udskiftet en del af mine møbler. Bl.a. har jeg ikke et soveværelse i den nye lejlighed og har derfor investeret i en smart sovesofa, så jeg kan sove i stuen uden at have en stor seng stående om dagen. Det er faktisk rigtig smart med sådan en sovesofa. I gamle dage var en sovesofa en rimelig grim og klodset ting, som lugtede langt væk af sovesofa og derudover var rigtig dårlig for ryggen at sove på eller i. Det er heldigvis noget helt andet med de moderne modeller de sælger hos Sengezonen, hvor man har formået at kombinere den gode soveoplevelse med et smart retroagtigt design.

Nå, men det betyder så at jeg sælger min gamle seng. Det er en klassisk boksmadras fra IKEA med tilhørende ben og topmadras. Den er i fin stand, dog med brugsspor og et par pletter fra spildte kaffekopper.

Jeg sælger den for 200 kr. hvis du selv kan hente den i Nykøbing Falster.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *