Er nøglen væk, låsen slidt, eller hoveddørsnøglen knækket? Der kan være mange forskellige årsager til, din nuværende lås ikke længere kan bruges. Hos Norh Låseservice tilbyder vi udskiftning af låse, både de meget populære mærker og serier, såvel som speciallåse.

Vi tilbyder også udskiftning af højsikkerheds-låse, hvor låsecylinderen kommer med sidestifter. Dette er en meget specialiseret opgave, og vi er blandt de få låsesmede på verdensplan, der kan tilbyde den ydelse.

Vores låsesmede guider dig igennem hele udskiftningsprocessen, så du er tryg ved din nye installation, og forstår fordele og ulemper ved dit låsesystem. Norh Låseservice har erfaring med mange forskellige låseystemer, fra de moderne Serie 1200-låse, til de ældre Serie 500 og Serie 600. Vi anbefaler som regel kun udskiftning i tilfælde, hvor sikkerhedsniveauet er så højt på låsen, at den vil være dyrere at dirke op, end blot skifte ud.

Godt tip: Mange låsesmede vil anbefale, når det gælder låsen på din postkasse, at en Serie 500 eller Serie 600 lås er alt du behøver. Hos Norh Låseservice fraråder vi på det kraftigste denne praksis, da hacking og digitalt datatyveri er en voksende branche. Din postkasse er i dag lige så vigtig som dit NemId; vi anbefaler derfor du passer godt på den.

Norh Låseservice kan kontaktes på telefon: 52627808
Eller besøg vores hjemmeside på: http://laaseservice.norh.eu

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *