Det elektriske løbehjul er kommet for at blive. Det er på kort tid blevet et helt utroligt populær valg som transportmiddel. Især hvis man bor i byen, så er det en super smart og hurtigt både at komme rundt i sin hverdag.

Det elektriske løbehjul er blevet populært. Derfor findes der også mange forskellige modeller efterhånden, som kan hver deres ting. En af de meget populære modeller er Segway Ninebot MAX G30D. Læs anmeldelsen her! Der er nemlig stor variation i prisklasse og features. 

Det handler ligeledes om vægt, støddæmpning og motorkraft. Det er en god idé at sætte sig ind i de forskellige typer og undersøge nogle bedst i test. På den måde kan du finde det helt rigtige el-løbehjul, der passer til dine behov. Her kommer et par af de ting, du skal kigge efter. 

Rækkeværdi og batteri

Man skal være opmærksom på, hvor langt dit kommende løbehjul skal kunne køre på en opladning. Det er ikke sjovt at løbe tør for strøm halvvejs. Når du kigger på de estimerede rækkeværdier, er det en god idé at trække lidt fra. De er nemlig oftest ikke 100% retvisende. 

Hastighed og motor

Det er vigtigt med en god motor. Det handler ikke kun om, hvor hurtigt man kan køre. I Danmark er der nemlig en hastighedsgrænse på 20 km/t. Men en god motor vil have en meget hurtigere acceleration, plus at den vil komme nemmere op ad bakker. 

Vægt

Noget tredje du skal kigge efter, når du skal vælge det rigtige løbehjul, er vægt. Man vil jo gerne have et, som er let og nemt at tage med rundt. Hvis det vejer under 16 kilo, så burde det være tilstrækkeligt let. Men det er vigtigt, at du vælger et el-løbehjul, som passer til din vægt. Hold derfra øje med hvor meget vægt, de forskellige løbehjul kan klare. 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *